Affärsdrivna projektledare till Ecoclime Group

8 juni 2021
Affärsdrivna projektledare till Ecoclime Group

Ecoclime är ett ungt snabbväxande företag med unik teknologi för produktion av världsledande patenterade produkter och system för energieffektivisering och klimatnytta bl. a genom recirkulering av energi, fastighetaautomation och smarta inneklimatsystem i kundernas fastigheter och industriprocesser. Närmaste åren gör vi en kraftfull satsning omfattande 70 MSEK på expansion av kapaciteten i vår verksamhet i Sverige och utomlands.

Brinner du för bättre fastighets- och energiteknologi, energieffektivisering- och optimering, klimatnytta och hållbar samhällsutveckling? Vill du vara med och bidra till en bättre fastighetsekonomi och värdeskapande för våra kunder och till vår fortsatta snabba tillväxt och kanske även bli aktieägare? Samtidigt som du vill leda projekten och driva kundaffären från start till mål?

Vi etablerar nu en nationell affärsprojektorganisation Sverige och inom kort även i flera andra länder med projektledare/projektingenjörer som också drivs av att göra affärer och även få del av dessa affärer för egen del antingen som anställda eller konsulter.

Vi söker ingenjörs-, marknads-, projektlednings- och/eller affärskompetens inom områden som, energi-, bygg-, VVS och fastighetsautomation

Har du väntat på en chans att få kombinera dessa kunskaper med din glädje för att skapa delaktighet och engagemang? Välkommen med din intressanmälan eller ansökan!

Om rollen

Som affärsdriven projektledare är det du med stöd av vår försäljningsavdelning och våra affärs-/projektprocesser och produktvalsprogram, driver energiprojektens affär från prospekt, projektanalys, förstudie, via projektering till installation och serviceavtal. Det sker även med stöd av våra egna projektingenjörer och installatörer eller via våra lokala projekt-, installations- och servicepartners. Självklart med det system- och mjukvarustöd som krävs för att du ska nå framgång och kunna leverera en affär som du kan vara stolt över och som leder till nöjda kunder och fler affärer med samma kunder, som även berikar dig själv under många år framöver.

Om dig

I rollen söker vi dig som har ingenjörs-, marknads-, försäljnings-, projekt- och/eller produktionsled-ningskompetens inom fastigheter, bygg, teknik eller industri. Inriktning emot fastighets-, VVS och energisystem är ytterligare meriter. Du har också minst tre års erfarenhet från kvalificerad projektledning med vitsordade resultat. Har du dessutom kunskap om olika teknologiers klimatnyttiga potential i fastighetsbranschen samt en vilja att bidra till klimatnytta i kombination med affärsnytta för kunderna kommer du snabbt att bli framgångsrik i denna roll.

Som person är du duktig på att påverka, övertyga och förhandla. Du drivs av att skapa engagemang och delaktighet. Vi tror också att du stortrivs med att sätta igång aktiviteter och uppnå resultat tillsammans med andra i ditt affärsteam i vilket du är ledaren. Du föredrar att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt, samtidigt som du ser möjligheter i olika kunders omständigheter. Har du därtill en ekonomikunskap avseende produkt- och projektkalkyler, drift- och/eller företagsekonomi är det olika plusfaktorer.

Vi tillämpar svenska som arbetsspråk med engelska som andraspråk.

Om tjänsten

Tjänsterna gäller tillsvidareanställning på heltid eller som egen konsult med tillträde enligt ök. Vi ser dock gärna att du lämnar din ansökan snarast möjligt då vi gör urval löpande.

Vi tillämpar individuell lönesättning och flexibel arbetstid. Tjänsterna gäller över hela Sverige med närhet till alla tänkbara kommunikationer. Vidare omfattas vi av Tjänstemannaavtalen mellan Teknikföretagen och Unionen.

Kontakt

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av vår rekryteringspartner Björn Bergström XLNT Search

0707-27 06 81, mail

Klicka på knappen nedan för att skicka in din ansökan. Urvalet sker löpande.