Konstruktionsledare till Ecoclime Group

8 juni 2021
Ecoclime Group

Ecoclime är ett snabbväxande företag med unik teknologi för produktion av världsledande patenterade produkter och system för energieffektivisering och klimatnytta bl. a genom recirkulering av energi i kundernas fastigheter och industriprocesser. Närmaste åren gör vi en kraftfull satsning omfattande 70 MSEK på expansion av kapaciteten i vår verksamhet. Vi bygger då även ut vår fabrik i Vilhelmina i Västerbotten. De närmaste åren planerar vi att anställa mer än 30 nya medarbetare varav ett 20-tal vid fabriken och har även inlett etablering av exportverksamhet i Tyskland, som på sikt ska utökas till den globala marknaden.

Brinner du för konstruktionsledning och konstruktionsutveckling av effektivare arbetsmetoder samt driva innovativa lösningar tillsammans med vår Produktionsledare samt vill bidra till vår fortsatta snabba tillväxt och samtidigt kanske även bli aktieägare då är det här den rätta framtidsuppgiften för dig!

Vi har precis inlett en standardisering och automatisering av våra interna processer och infört ERP-systemet Monitor och genomför nu ett ISO-certifieringsprojekt av produktionsverksamheten som kommer att säkerhetsställa kvalitén på våra unika produkter.

Du har också minst tre års erfarenhet från kvalificerad arbetsledning med vitsordade resultat. Har du en vilja att bidra till klimatnytta, engagemang, delaktighet och affärsnytta kommer du snabbt att bli framgångsrik i denna roll.

Du kommer bli en viktig del i vår projektorganisation där du har ett direkt och nära samarbete med Produktion ledaren samt leder planeringen och arbetet i konstruktionsteamet. Rollen innefattar även dokumentation, tekniska lösningar, komponentval, kvalitetssäkring och funktionstester innan leverans till slutkund.

Vi tillämpar svenska som arbetsspråk med engelska som andraspråk.

Om tjänsten

Tjänsten gäller tillsvidareanställning på heltid. Lönen baseras på tidigare meriter för tjänsten. Vi tillämpar viss arbetstidsflex även i produktionen. Tjänsteort kan vara Stockholm, Vilhelmina, Umeå eller Arvika. Visst resande även utomlands kan förekomma.

Kontakt

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av vår rekryteringspartner Björn Bergström, XLNT Search 0707 – 270681,  .

Klicka på knappen nedan för att skicka in din ansökan. Urvalet sker löpande.