Secure State Cyber söker IT-säkerhetsexpert

14 april 2021
Sescure State Cyber söker IT-säkerhetsexpert

IT-säkerhetsexpert med teknisk inriktning för arbete med pentester, informations- och cybersäkerhet

Tycker du om att arbeta med informations- och cybersäkerhet? Är du en person med starkt intresse för att hjälpa andra att skapa en säkrare it-miljö? Vill du vara med och bidra till ett tryggare samhälle? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker inom it-säkerhet? Då har vi utmaningen för dig!

Vi söker nu en it-säkerhetsexpert som vill arbeta med teknisk informations- och cybersäkerhet!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i spännande uppdrag inom informations- och cybersäkerhet åt våra kunder i privata företag och offentlig verksamhet som myndigheter, försvar, kommuner och regioner. Du kommer att ingå i ett specialistteam där vi hjälper våra kunder att skapa tillit till sina system och processer så att deras verksamhet skyddas. Du genomför tekniska säkerhetsgranskningar och pentester samt hjälper våra kunder att bygga upp en säker it-miljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen med inriktning datateknik och har minst 3 års relevant yrkeserfarenhet inom området it-säkerhet. Vi ser att du är nyfiken, analytisk, verbal och vill arbeta med både tekniska säkerhetsgranskningar, samt att ge råd och stöd till våra kunder på ett mer teoretiskt plan.

Du har ett stort intresse för att vilja utvecklas inom informations- och cybersäkerhetsområdet. Du vill jobba i team med informationssäkerhetskonsulter på både den tekniska sidan såväl som jurister med specialistkompetens inom datasäkerhet och integritet, och managementkonsulter. Meriterande är erfarenhet av arbete som it-säkerhetskonsult i privat sektor, samt innehar relevanta certifieringar.

Som person är du analytisk, flexibel och van i konsultrollen.

Du kan arbeta självständigt och är kvalitetsmedveten. Du är analytisk och hjälpsam med ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du är social, med mycket god samarbetsförmåga och bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska, inte bara i en teknisk rapport utan även så att tekniskt oinsatta kan förstå våra råd och slutsatser.

Tjänsten kräver svenskt medborgarskap och registerkontroll. Resor förekommer i tjänsten till våra kunder och mellan våra kontor. Vi tror att du gillar att hjälpa olika organisationer och företag och att variationen är något utmanande. 

Vi erbjuder utveckling

Om Secure State Cyber AB
Secure State Cyber är ett oberoende kunskapsföretag och har sedan 2005 varit verksamma inom informations- och cybersäkerhetsområdet. Vi är specialister på det vi gör och nischade på informationssäkerhet. Vi har internationell verksamhet med kontor i både Sverige och Kanada. Våra kunder är främst stora internationella företag i privat sektor samt myndigheter, landsting, kommuner och försvar. Våra kontor finns centralt i Malmö, Stockholm och  Norrköping.

Ansökan
För mer information kontakta vår samarbetspartner XLNT Search, Björn Bergström 0707 – 270681,

Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!