Värderingsdata söker en Key Account Manager till Stockholm

25 april 2021
Värderingsdata söker en Key Account Manager till Stockholm

Vi erbjuder

Ett mycket utvecklande arbete där du är en av de som driver Proptech/Fintech i Sverige framåt i rollen som Key Account Manager på Värderingsdata. Du blir en del av en dynamisk miljö som präglas av professionalism och ödmjukhet, i ett växande och ekonomiskt starkt bolag. 

Du kommer att arbeta med SaaS-tjänsten VD Pro som är den ledande marknadsutmanaren inom system för fastighetsinformation. 

Vi är inne i ett expansivt skede och söker en nyfiken, driven och modig KAM som vill vara med på en spännande resa. Vi arbetar i UpSales CRM-system.

Din roll som Key Account Manager

  • Nya affärer från prospektering till slutet avtal

  • Vara delaktig i att arbeta mot uppsatta nyckeltal och budget

  • Delta på events, såväl digitala som fysiska, och känna dig trygg med att ta nya kontakter och att nätverka inom målgruppen

Vi tror att du känner igen dig och motiveras av följande:
Som person är du utåtriktad och har lätt för att knyta nya kontakter. Du har ett stort engagemang, drivkraft och ett starkt intresse av att utveckla både affären och dig själv. Vidare är du självgående, affärsmässig och lyhörd för kundernas behov samt inger ett förtroende hos kunderna.

Erfarenhet

  • Flerårig erfarenhet av tjänsteförsäljning inom Business to Business

  • Dokumenterat goda säljresultat

  • Du känner dig bekväm med att använda och förklara digitala tjänster

  • Erfarenhet från fastighets- eller finansbranschen är meriterande

  • Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift

Arbetet utgår för närvarande mestadels från hemmet och kommer succesivt att utföras mestadels från vårt fräscha kontor på Mäster Samuelsgatan i Stockholms City.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Urvalet sker löpande

I våra rekryteringar samarbetar vi med XLNT Search. Ansvarig rekryteringskonsult är Björn Bergström  mobil. 0707-27 06 81. Klicka på knappen nedan för att skicka in din ansökan.

Om Värderingsdata:

Värderingsdata övervakar och registrerar aktivitet på den svenska fastighets- och bostadsrättsmarknaden. Informationen görs tillgänglig i realtid genom kraftfulla analys- och värderingsverktyg samt marknadsandels- och prisinformationstjänster för privatbostäder och kommersiella fastigheter.