Värderingsdata söker en Sales Lead till Stockholm

25 april 2021
Värderingsdata söker en Sales Lead till Stockholm

Vi erbjuder

Ett mycket utvecklande arbete där du är en av de som driver Proptech/Fintech i Sverige framåt i rollen som Sales Lead på Värderingsdata. Du blir en del av en dynamisk miljö som präglas av professionalism och ödmjukhet, i ett växande och ekonomiskt starkt bolag. 

Du kommer att arbeta med SaaS-tjänsten VD Pro som är den ledande marknadsutmanaren inom system för fastighetsinformation.

Vi är inne i ett expansivt skede och söker en nyfiken, driven och modig Sales Lead med intresse för försäljning och säljteknik, från prospektering till avslut.

Till en början kommer du att lägga 50% på egen försäljning för att lära känna branschen och produkten och 50% på att coacha och utveckla tre Key Account managers. I takt med att vi växer och fler Key Account managers anställs kommer du att fokusera på att leda och utveckla teamet och ta hand om några nyckelkunder. Vi arbetar i UpSales CRM-system.

Din roll som Sales Lead

 • Eget säljansvar mot nya kunder
 • Coacha säljgruppen som f.n. består av tre account managers.
 • Utveckla befintliga säljprocesser 
 • Följa upp säljresultat, medarbetare, KPI: er och arbetssätt för att säkerställa att vi jobbar rätt mot företagets mål
 • Delta på events, såväl digitala som fysiska, och känna dig trygg att ta nya kontakter och att nätverka med målgruppen

Vi tror att du känner igen dig och motiveras av följande:
Som person är du utåtriktad och har lätt för att knyta nya kontakter. Du har ett stort engagemang, drivkraft och ett starkt intresse av att utveckla både affären och ett säljteam. Vidare är du självgående, affärsmässig och lyhörd för kundernas behov, alltid med teamets resultat i fokus.

Erfarenhet

 • Mer än 3 års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom Business to Business
 • Dokumenterat goda säljresultat
 • Dokumenterad erfarenhet av att leda säljteam
 • Du känner dig bekväm med att använda och förklara digitala tjänster
 • Erfarenhet från fastighets- eller finansbranschen är meriterande
 • Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift

Arbetet utgår för närvarande mestadels från hemmet och kommer succesivt att utföras mestadels från vårt fräscha kontor på Mäster Samuelsgatan i Stockholms City.

Goda anställningsvillkor, fast anställning med fast och rörlig lön.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Urvalet sker löpande

I våra rekryteringar samarbetar vi med XLNT Search. Ansvarig rekryteringskonsult är Björn Bergström  mobil. 0707-27 06 81. Klicka på knappen nedan för att skicka in din ansökan.

Om Värderingsdata:

Värderingsdata övervakar och registrerar aktivitet på den svenska fastighets- och bostadsrättsmarknaden. Informationen görs tillgänglig i realtid genom kraftfulla analys- och värderingsverktyg samt marknadsandels- och prisinformationstjänster för privatbostäder och kommersiella fastigheter.