MENTOR & COACH INOM TECH & TEKNIK

Paul Förster är svensk mentor och coach som arbetar med mental träning,  ledarutveckling och motivation inom näringslivet och sportvärlden.

Paul Förster är mentor & coach, han arbetar med företag och entreprenörer – bland annat inom techområdet – som vill bli mer framgångsrika och tydliga för att utveckla sig och ta nästa steg. Han synliggör affärsmål och får ledare och personal motiverade att nå dem.

Paul är själv en entreprenör och har arbetat med start-upbolag, han har även byggt upp ett stort nätverk med ett tillväxtprogram för företag med 920 VD/ägare. Detta nätverk är ett bra och stort kontaktnät för XLNT Search i sina rekryteringar inom områdena tech och teknikbolag.

Paul har även varit framgångsrik coach och mentor i idrottsvärlden.

Academy X är ett nätverk som Paul har startat och driver för Vd, ägare och företagsledare som har gått tillväxtsprogrammet Academy of Excellence.

Som mentor

"Jag har själv gjort entreprenörsresor och drivit företag upp till 90 miljoner i omsättning och 71 anställda, jag har varit med om motgångar och framgångar, allt som hänt däremellan är i vanliga fall mycket dyr kunskap som finns att tillgå.”

Som coach

"Du sitter oftast själv på svaren – jag hjälper till att synliggöra de svaren samt att göra en tydlig och tidsbestämd handlingsplan som tar dig och ditt företag framåt på resan.”

Sagt om Paul i näringslivet

Tack för en oerhört inspirerande coachning!! Kände mig så upprymd av all positiv energi som du delade med dig av. Imponerande hur snabbt du satte dig in i mitt case trots den mycket korta bakgrundsbeskrivningen. Din förmåga att genom insiktsfulla frågor konkretisera och strukturera problemet var mycket givande! Rekommenderar detta varmt!!

//Mia Fant

’’Paul är en person som är fylld av kloka reflektioner och matnyttig feedback. Under de samtal vi haft har han alltid satt lyssnandet främst och kommit med både bra råd och tänkvärda frågor för att hitta rätt väg i entreprenörskapet. Jag kan varmt rekommendera Paul för den som utveckla sig som både person och företagare.

 Johnny Sundin – Föreläsare, Moderator och inspiratör –  johnnysundin.se

Sagt om Paul i sportvärlden

IF Brommapojkarna

Paul Förster har varit huvudtränare för IF Brommapojkarnas förstalag för flickor födda 1996 under åren 2010 – 2013.

Paul var mycket uppskattad av såväl spelare som övriga lagledning och föräldrar. Han har ett gediget kunnande och är en utmärkt pedagog, coach och mentor, vilket starkt bidrog till att flickorna under hans ledning tog stora steg framåt både vad gäller teknik, spelförståelse, självkänsla och självförtroende. Han har dessutom ett behagligt sätt, vilket innebar att spelarna upplevde även hårda träningar som glädjefyllda. Viktigast är kanske Pauls inställning till uppdraget; att träna ungdomar i åldern 14 – 17 år handlar för honom om långsiktig utbildning, inte i första hand att nå kortsiktiga resultat.

Jag kan varmt rekommendera Paul Förster till liknande tränaruppdrag och coaching/mentor.”

// För IF Brommapojkarna F96-1 Mats Örbrink