Objektvision söker en säljorienterad projektledare

10 maj 2017

Objektvision AB har funnits sen 1998 och är Sveriges största marknadsplats för kommersiella lokaler, fastigheter och mark. Marknadsplatsen innehåller över 12 000 annonser från fler än 1 500 olika fastighetsägare, förvaltare och förmedlare. Objektvision har ca 45 000 unika besökare varje vecka och har idag samarbete med merparten av alla av Sveriges kommuner. Företaget ägs av den Internationella mediekoncernen Alma Media. Kontor finns i både Stockholm och Kalmar, tjänsten är placerad centralt i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Som projektledare kommer du vara ansvarig för våra kommuner och regionkunder där kontakten sker med både näringslivschefer, näringsutvecklare, etableringschefer och markingenjörer. Du kommer att vara ansvarig för att bevaka upphandlingar och genomföra dessa mot såväl nya kommuner som befintliga kommuner i hela Sverige. I rollen ingår även att genomföra och medverka på lokala fastighetsägarträffar som Objektvision anordnar tillsammans med kommunen och de lokala fastighetsbolagen. Arbetet kräver 1 till 2 resdagar i veckan.

Profil
För att lyckas i den här rollen har du tidigare erfarenhet av långsiktigt kundarbete & sälj och har ett genuint engagemang för samhällsnytta samt näringslivs- och etableringsfrågor. Vi tror att du är en självgående, proaktiv och utåtriktad person med positiv energi. Erfarenhet av offentliga upphandlingar och projektledning är meriterande, men inget krav.

I denna rekrytering samarbetar vi med XLNT Search och eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Björn Bergström 0707-270681. 

Urvalet sker löpande
Omfattning: Heltid
Plats: Fleminggatan 7 Stockholm

Välkommen med din ansökan!