Spännande jobb som rekryteringskonsult

7 augusti 2019
XLNT Search söker rekryteringskonsult

XLNT Search

Med mer än 20 års erfarenhet inom Tech/IT och teknik anser marknaden oss vara specialister inom området. Vi själva ser det mer som en förmån – en enorm positiv känsla att kunna få hjälpa både kunder och kandidater till framgång.

XLNT Search erbjuder sina kunder seniora rekryteringskonsulter med ett stort kontaktnät och väl inarbetade rekryteringsprocesser där vi använder oss av en modell som vi har valt att kalla för ”The XLNT Way"

Vi blir ett bollplank till våra kunder under hela rekryteringsprocessen där vi medverkar att ta fram en kravprofil, utformning av en attraktiv platsannons, employer branding, search, headhunting, intervjuer, tester samt referenstagning.

Vi har vårt kontor på The Park, co-working space med kontor, eventytor & konferensrum på tre attraktiva adresser i Stockholm. Hälsingegatan 49, Magnus Ladulåsgatan 3 och Sveavägen 98.

Nu söker vi nästa rekryteringskonsult till vårt XLNT team

Våra konsulter jobbar som egna företagare under paraplyet XLNT Search därav att vi helst ser att du har ett eget företag och ser fördelarna att komma in i ett team med duktiga kompetenta medarbetare som har lätt till skratt och som ger energi tillvarandra. Vi står för lokaler, CRM verktyg och egen jobbdatas. Som stöd till våra rekryteringsuppdrag arbetar vi med de största kommersiella CV databaserna, AI verktyg, sociala medier samt search.

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:

  • Minst 3 års erfarenhet av att arbetat med kvalificerad rekrytering
  • Vana och ett intresse av att arbeta med search som en naturlig del i rekryteringsprocessen
  • Erfarenhet av att arbeta i en affärsdriven miljö med stort fokus på resultat och leverans
  • Stark drivkraft, professionellt agerande och ett högt engagemang
  • Du talar och skriver engelska obehindrad

Känner du igen dig i beskrivningen?

Välkommen med din ansökan!

Urvalet sker löpande. 

Vid frågor om tjänsten kontakta Björn Bergström 0707-270681.