Kundreferenser

REKRYTERING Chef Service Support, Ekonomichef, Produktionsledare och Produktionstekniker
Efter rekommendationer tog vi kontakt med XLNT Search och Björn Bergström.  Det blev ett bra möte direkt där Björn förstod vårt behov och kunde ställa relevanta frågor kopplat till vår verksamhet. Samarbetet har hjälpt oss i vår fortsatta expansion inom energieffektiv teknik. Samtliga rekryteringar har varit mer än lyckad och vi kan varmt rekommendera XLNT Search som rekrytering/headhunting bolag.
Robert Berg, VD Comfortzone

REKRYTERING Erfaren ingenjör till Teknik-  och Utvecklingsavdelningen
Efter att försökt själva så valde vi att ta professionell hjälp, där valet föll på XLNT Search som är specialiserade på Tech rekryteringar. Med sitt stora kontaktnät inom ingenjörsområdet hjälpte de oss att lösa denna rekrytering med framgång.
Samuel Pierre, Chef Produktutveckling, Pronomic

Success with two hard-to-fill positions
Ulf Magnusson and the team at Xlnt Search AB are a hard-working, tenacious and detail oriented team. Ulf has helped us find two excellent people for hard-to-fill positions in a market where there are very many more jobs than candidates. I have no hesitation in recommending Xlnt’s services to anyone looking to fill roles in the software or embedded software marketplace.
Alex Baker, CTO Peratech Holdco Limited

REKRYTERING VD
Efter rekommendationer och mötet med XLNT Serch och Björn Bergström var jag övertygad om att vi hade hittat rätt rekryteringspartner. Med 20 års erfarenhet av att arbeta med teknikbolag och förstå vår verksamhet har resultatet av vår rekrytering av VD överträffat våra förväntningar
Björn Berg
Styrelseordförande, Airwatergren

REKRYTERING Produktchef och Customer Success Manager
XLNT har hjälpt till med att rekrytera en Produktchef och en Customer Success Manager till vårt kontor i Stockholm. Samarbetet med XLNT Search fungerade mycket smidigt. Vi är verksamma inom Fintech där det är svårt att hitta kompetent personal, men XLNT hittade flera strålande kandidater som väl uppfyllde kravprofilerna. Dessutom gick det otroligt fort, det tog bara 1 månad från att vi var överens tills kandidaterna hade skrivit på anställningskontraktet. Jag kan varmt rekommendera XLNT Search.
Mathias Olofsson, VD Värderingsdat

Det är vid få tillfällen som jag häpnar över hur ett rekryteringsföretag levererar så pass starka kandidater som XLNT Search gör. Styrkan hos detta företag är att de söker och nosar upp kandidater på ett professionellt sätt, som ofta anställdes av mig i egenskap av försäljningschef på Metro/Everyday.

Enkelt uttryckt jag ringde dem och de levererade "simple as that". Ta mig på orden, ni som söker kandidater bland annat inom sälj, ta kontakt med Björn Bergström på XLNT Search eller Fredrik Bergvik på XLNT Talent. De levererar kandidater, kunskapen, framtiden och nöjdheten. Kan starkt rekommendera detta företag.
Jan W. Andersson, International Sales Manager

Ulf på XLNT Search gjorde probono/ideellt så att en ukrainsk flykting fick ett kvalificerat heltidsjobb som utvecklare.
Utan din hjälp hade detta inte varit möjligt. Stort tack för hjälpen!
Magnus Lovang