XLNT Talent

Med en direktrekrytering står XLNT Talent för hela processen från behovsanalys till presentation av slutkandidater och uppföljning vid avslutad rekrytering. I rekrytering ingår: 

  • Möte med en rekryteringskonsult med behovsanalys och genomgång av kravprofil
  • Annonsering av tjänsten via de ledande jobsiterna på marknaden 
  • Digitala lösningar via AI som hjälper oss att bredda sökandet samt hitta passiva jobbsökanden
  • Search
  • Telefonintervjuer, djupintervjuer och referenstagningUrval av de djupintervjuade kandidater som matchar kravprofilen
  • Personlighet- och kapacitetstester
  • Kvalitetsgaranti
  • Uppföljning

Bemanning

Behöver ni utöka personalstyrkan för att möta en expansion, oväntad vakans, eller ett ökat leveranstryck? Vi har lösningar för kompetensförsörjningen på lång och kort sikt. 

När ni tar hjälp av XLNT Talent för att hyra in personal får ni en smidig, enkel och kvalitetssäkrad lösning. Vi sköter hela rekryteringsprocessen och hyr ut kompetenta konsulter som hjälper verksamheten att vara flexibel och bemöta kundernas behov.  

XLNT har arbetsgivaransvaret för våra konsulter. Vi har löpande kontakt med både dig och konsulten, allt för att kvalitetssäkra och säkerställa att både kund och konsult är nöjda. 

Administration, arbetsgivaravgift och eventuella sjuklöner står XLNT för, du som kund betalar enbart för arbetade timmar.

Bemanning

Hyr-köp

När du vet att du behöver förstärka personalstyrkan men är osäker hur länge behovet kommer fortgå, då är hyr-köp den bästa lämpade lösningen. 

Det innebär att du hyr först- och rekryterar sen. Efter den förutbestämda tiden av inhyrning kan du kostnadsfritt rekrytera över konsulten.  

Hyr-köp är också en bra och smidig lösning när det kommer till en riskfri rekrytering. Vi står för hela rekryteringsprocessen och bidrar med kunskap och stöd till både kund och konsult under hela uppdraget.

VD & rekryterare – XLNT Talent 

Fredrik Bergvik har bakgrund inom rekryterings- och bemanningsbranschen och har erfarenheter från både mindre startup och börsnoterade bolag. Med ett strategiskt och relationsskapande arbetssätt har han som ambition att tillsammans med kunderna skapa ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete. 

Parallellt är Fredrik professionell Ishockeymålvakt och spelar för närvarande i Södertälje SK i Hockeyallsvenskan. 

Med sin erfarenhet och kunskap inom kompetensförsörjning har Fredrik en god förståelse och förmåga att både identifiera och lösa kundens behov på bästa sätt. 

Tillsammans med Björn Bergström, VD och grundare av XLNT Search, startade de ett dotterbolag vid namn XLNT Talent där Fredrik är VD och rekryteringskonsult.

Fredrik Bergvik

Vill du veta mer om våra tjänster eller vill du ha en offert? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Kryssa i vad ni är i behov av och i vilken bransch
Det går bra att skriva lite mer detaljerat i meddelande rutan också
Integritetspolicy