Vi kan rekrytering inom TECH
Med över 20 års erfarenhet är vi vassa på att hjälpa både kunder & kandidater; ingenjörer, IT-specialister, tekniker, säljare och chefer
Rekryteringsexperter inom tech och teknik med stort kontaktnät

Vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar

Vi har under 20 år byggt upp ett stort kontaktnät, inarbetade rekryteringsprocesser och bedömningskriterier för att säkra upp att de rätta kandidaterna presenteras för våra uppdragsgivare. Det innebär att vi är trygga i vår profession som headhunter.

XLNT Way™  – ett framgångsrecept i våra rekryteringar

XLNT Way™  – ett framgångsrecept i våra rekryteringar

Våra seniora rekryteringskonsulter delar med sig av sin kunskap och kompetens för att lära känna ert företag, organisation och företagskultur. Detta för att göra en så träffsäker matchning som möjligt för att säkerställa att rätt kandidat anställs. 

XLNT Search inleder ett strategiskt viktigt samarbete med IDG jobb.

Ett strategiskt viktigt samarbete med IDG jobb

XLNT Search inleder ett strategisk viktigt samarbete med IDG jobb för att effektivare nå de attraktiva it-proffsen, och hjälpa våra uppdragsgivare hitta rätt kandidater. IDG.se har idag över 600 000 unika besökare varje månad. LÄS MER ››

Strategiskt samarbete med Miller Development

Ingenjör Audio System – Göteborg | Nu har du som är Civilingenjör med stark akustisk bakgrund en unik möjlighet att arbeta med ett av världens starkaste varumärken i en helt ny tjänst!

“True believers in the power of sound.
We’re obsessed with it. How it can touch, move, unite, empower. And, of course, how it can transform the driving experience. People experience something special in every car we’re found in. An audio experience unlike any other”.  Bose söker Ingenjör Audio System – Göteborg.

Läs mer här ››

AKTUELLT

Rekrytering IT i Stockholm: Software manager IOT/RTLS systems

Nytt uppdrag – System Manager IOT/RTLS systems Läs mer ››

XLNT Search söker rekryteringskonsult

Spännande jobb som rekryteringskonsult. Läs mer ››

Rekrytering av kompetent personal & employer branding

Värderingsdata

XLNT har hjälpt till med att rekrytera en Produktchef och en Customer Success Manager till vårt kontor i Stockholm. Samarbetet med XLNT Search fungerade mycket smidigt. Vi är verksamma inom Fintech där det är svårt att hitta kompetent personal, men XLNT hittade flera strålande kandidater som väl uppfyllde kravprofilerna. Dessutom gick det otroligt fort, det tog bara 1 månad från att vi var överens tills kandidaterna hade skrivit på anställningskontraktet. Jag kan varmt rekommendera XLNT Search.

Mathias Olofsson, VD Värderingsdata

  • Här hittar du lediga jobb inom tech och teknik Rekrytering med XLNT Search