Tusentals framgångsrika rekryteringar

Björn Bergström – Rekryterare/Headhunter

Med mer än 20 års erfarenhet inom tech och teknik anser marknaden oss vara specialister inom området. 

Vi själva ser det mer som en förmån – en enorm positiv känsla att kunna få hjälpa både kunder och kandidater till framgång. Vi är kompromisslösa när det kommer till vårt engagemang och vår ambition att skapa värdefulla resultat. Som kund, partner eller kandidat till XLNT Search har vi som ambition att alltid ge dig lite mer än vad du förväntar dig.

XLNT Search har hjälpt allt från börsnoterade bolag till mindre ägarledda företag med rekrytering för ökad tillväxt och lönsamhet. Vi har under 20 år byggt upp ett stort kontaktnät, inarbetade rekryteringsprocesser och bedömningskriterier för att säkra upp att de rätta kandidaterna presenteras för våra uppdragsgivare. Det innebär att vi är trygga i vår profession som headhunter och lämnar alltid 100 % nöjdgaranti.

Björn Bergström
VD på XLNT Search

Björn Bergström, Senior Rekryterare

Björn Bergström

Senior rekryteringskonsult har mer än 20 års erfarenhet av att rekrytera inom Tech och Teknikområdet. Kunderna har varit allt från Startups, Gasellbolag, 33 listan eller börsnoterade bolag. Björn har tidigare arbetat som säljare, marknadschef, försäljningschef och VD inom olika branschområden. 

Han har också varit anlitad föreläsare inom området ”hur man attraherar talangerna till sitt företag. Björn har även drivit jobbmässorna Sverige Work i Stockholm och Göteborg där inriktningen har varit inom Tech och Teknikbolag.

Ulf Magnusson – Senior rekryterare

Ulf Magnusson

Senior rekryteringskonsult och headhunter inom bland annat Tech och IT. Hjälper även våra kunder med strategisk affärsutveckling på konsultbasis. Ulfs senaste uppdrag var som VD för den svenska delen av den finska mediekoncernen Alma Media. 

Som VD var han ytterst ansvarig för företagets medieprodukter, bland andra Affärsvärlden och Ny Teknik. Alma Media arrangerade även events, till exmpel 33-listan, där de på ett mycket tidigt stadium identifierade de mest innovativa bolagen i Sverige.

Maria Trenter – Senior rekryterare

Maria Trenter

Maria är vårt senaste tillskott i rekryteringsnätverket. Med en stor kompetens inom försäljning, utbildning och HR med många olika branscher bakom sig. En entreprenör som drivit egen konsultverksamhet i 20 år. 

Har under sina år både som anställd och konsult genomfört många rekryteringar både för egen räkning och som konsult. Maria kan med sin bakgrund lätt förstå både kundens behov och kandidaternas potential, för att uppnå bästa möjliga resultat för bägge parter.

Fredrik Bergvik – Rekryterare

Fredrik Bergvik

Fredrik har bakgrund inom rekryterings- och bemanningsbranschen och har erfarenhet från både mindre startup och börsnoterade bolag. Med ett strategiskt och relationsskapande arbetssätt har han som ambition att tillsammans med kunderna skapa ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete.

Parallellt är Fredrik professionell Ishockeymålvakt och spelar för närvarande i Södertälje SK i Hockeyallsvenskan. Fredrik är VD och rekryteringskonsult för XLNT Talent.

Åke Pihlanen

Senior rekryteringskonsult med mångårig och gedigen erfarenhet av att arbeta inom en rad olika områden och branscher där IT, teknik, ingenjör och verkstadssektorn varit klart dominerande. ‎Att bygga starka varumärken och bana väg för nya produkter och tjänster har varit Åkes vardag i över 30 år.

Åke fokuserar nu på att hjälpa bolag i Schweiz att anställa kvalificerade svenska IT-talanger som är villiga att flytta och arbeta i Schweiz.‎ Läs mer om XLNT Switzerland här ››

Lilian Ljungberg – Web Designer

Lilian Ljungberg

Lilian är web designer, grafisk designer och social media-strateg. Hon har arbetat som web designer i 17 år och som grafisk designer i över 25 år.

Hon uppdaterar webben, skapar annonser, både print och digitalt samt sköter sociala media för XLNT Search, XLNT Switzerland och XLNT Talent. Läs mer på DigitalGuidance.se.

Eddie Erixon

Eddie Erixon

Eddie är en idrottskille som ansvarar för den löpande ekonomi samt bokslut för XLNT Search, XLNT Switzerland och XLNT Talent.

Eddie får varje investerad krona att växa med tre. Läs mer på moneybear.se