• 1811 framgångsrika rekryteringar med XLNT Search inom Tech och teknik

1811 framgångsrika rekryteringar med XLNT Search

Med mer än 20 års erfarenhet inom Tech och teknik anser marknaden oss vara specialister inom området.

Med mer än 20 års erfarenhet inom Tech och teknik anser marknaden oss vara specialister inom området. Vi själva ser det mer som en förmån – en enorm positiv känsla att kunna få hjälpa både kunder och kandidater till framgång.

Vi är kompromisslösa när det kommer till vårt engagemang och vår ambition att skapa värdefulla resultat. Som kund, partner eller kandidat till XLNT Search har vi som ambition att alltid ge dig lite mer än vad du förväntar dig. XLNT Search har hjälpt allt från börsnoterade bolag till mindre ägarledda företag med rekrytering för ökad tillväxt och lönsamhet. Vi har under 20 år byggt upp ett stort kontaktnät, inarbetade rekryteringsprocesser och bedömningskriterier för att säkra upp att de rätta kandidaterna presenteras för våra uppdragsgivare. Det innebär att vi är trygga i vår profession som headhunter och lämnar alltid 100 % nöjdgaranti. Se våra referenser här ››

Björn Bergström
VD på XLNT Search

Åke Pihlanen  Senior rekryterare med mångårig erfarenhet av att arbeta internationellt

Åke Pihlanen

Senior rekryterare med mångårig erfarenhet av att arbeta internationellt inom en rad olika områden och branscher där Tech-området varit klart dominerande. Åke har med ett starkt engagemang arbetat med innovativa idéer, uppfinnare/innovatörer och stöttat entreprenörer i startup- och tillväxtfas med rådgivning, affärsutveckling, team coaching och rekrytering. Åke har under de senaste åren aktivt även arbetat med att hjälpa bolag att få tillgång till extern finansiering/riskkapital. Denna erfarenhetsbredd gör att Åke har lätt att sätta sig in i, förstå och föra en konstruktiv dialog på ett brett plan och oavsett bransch/område. Är mycket stresstålig, ödmjuk, prestigelös, fortfarande mycket nyfiken och bra på att bygga starka och hållbara affärsrelationer.

Björn Bergström, senior rekryteringskonsult, har mer än 20 års erfarenhet av att rekrytera inom Tech och Teknikområdet.

Björn Bergström

Senior rekryteringskonsult har mer än 20 års erfarenhet av att rekrytera inom Tech och Teknikområdet. Kunderna har varit allt från Startups, Gasellbolag, 33 listan eller börsnoterade bolag. Björn har tidigare arbetat som säljare, marknadschef, försäljningschef och VD inom olika branschområden. Han har också varit anlitad föreläsare inom området ”hur man attraherar talangerna till sitt företag. Björn har även drivit jobbmässorna Sverige Work i Stockholm och Göteborg där inriktningen har varit inom Tech och Teknikbolag.

Mats Goldberg är administrativ ansvarig och behjälplig med search-aktiviteter

Mats Goldberg

Mats Goldberg är anlitad konsult och behjälplig vid behov med searchaktiviteter på kommersiella jobbdatabaser som sociala medier. Mats är en engagerad och noggrann person som alltid ger det där lilla extra.