Tusentals framgångsrika rekryteringar

Björn Bergström – Rekryterare/Headhunter

Med mer än 20 års erfarenhet inom tech och teknik anser marknaden oss vara specialister inom området. 

Vi själva ser det mer som en förmån – en enorm positiv känsla att kunna få hjälpa både kunder och kandidater till framgång. Vi är kompromisslösa när det kommer till vårt engagemang och vår ambition att skapa värdefulla resultat. Som kund, partner eller kandidat till XLNT Search har vi som ambition att alltid ge dig lite mer än vad du förväntar dig.

XLNT Search har hjälpt allt från börsnoterade bolag till mindre ägarledda företag med rekrytering för ökad tillväxt och lönsamhet. Vi har under 20 år byggt upp ett stort kontaktnät, inarbetade rekryteringsprocesser och bedömningskriterier för att säkra upp att de rätta kandidaterna presenteras för våra uppdragsgivare. Det innebär att vi är trygga i vår profession som headhunter och lämnar alltid 100 % nöjdgaranti.

Björn Bergström
VD på XLNT Search

Medarbetare

Björn Bergström, Senior Rekryterare

Björn Bergström

Senior rekryteringskonsult har mer än 20 års erfarenhet av att rekrytera inom Tech och Teknikområdet. Kunderna har varit allt från Startups, Gasellbolag, 33 listan eller börsnoterade bolag. Björn har tidigare arbetat som säljare, marknadschef, försäljningschef och VD inom olika branschområden. 

Han har också varit anlitad föreläsare inom området ”hur man attraherar talangerna till sitt företag. Björn har även drivit jobbmässorna Sverige Work i Stockholm och Göteborg där inriktningen har varit inom Tech och Teknikbolag.

Ulf Magnusson – Senior rekryterare

Ulf Magnusson

Senior rekryteringskonsult och headhunter inom bland annat Tech och IT. Hjälper även våra kunder med strategisk affärsutveckling på konsultbasis. Ulfs senaste uppdrag var som VD för den svenska delen av den finska mediekoncernen Alma Media. 

Som VD var han ytterst ansvarig för företagets medieprodukter, bland andra Affärsvärlden och Ny Teknik. Alma Media arrangerade även events, till exmpel 33-listan, där de på ett mycket tidigt stadium identifierade de mest innovativa bolagen i Sverige.

Maria Trenter – Senior rekryterare

Maria Trenter

Maria är vårt senaste tillskott i rekryteringsnätverket. Med en stor kompetens inom försäljning, utbildning och HR med många olika branscher bakom sig. En entreprenör som drivit egen konsultverksamhet i 20 år. 

Har under sina år både som anställd och konsult genomfört många rekryteringar både för egen räkning och som konsult. Maria kan med sin bakgrund lätt förstå både kundens behov och kandidaternas potential, för att uppnå bästa möjliga resultat för bägge parter.

Gabriela Balint

Gabriela Balint

Gabriela har 15 års erfarenhet inom brett HR-arbete. Hennes styrka är att skapa goda relationer och ger alltid det lilla extra till kunder och kandidater. Gabriela har arbetat med rekryteringar i alla dess former. Dessutom är hon sedan en tid tillbaka även jobbcoachat vilket ger XLNT en möjlighet att utnyttja denna färdighet till att preppa kandidater i rekryteringsprocessen.

Det viktigaste för Gabriela är att upprätthålla god relation med kunder och kandidater och leverera professionalitet och trovärdhet. Med empati som stark personlighet blir jobbet mycket roligare. Gabriela kan även agera som interim HR hos våra kunder då hon har jobbat med i princip alla delar inom detta breda område.

Daniel Stenberg, Rekryterare

Daniel Stenberg

Daniel har mer än 10 års erfarenhet inom rekryteringsbranschen och har de senaste åren specialiserat sig på rekrytering och headhunting av chefer och specialister inom IT-området. Han har arbetat med både små och stora företag inom olika branscher med mycket goda resultat, alltid med ett stort fokus på att leverera mer än vad både kund och kandidat förväntar sig. Som professionell idrottsman vet Daniel vad det handlar om att leverera. Daniel är en hängiven golfare med 1 i handicap och har arbetat flera säsonger som golfinstruktör på När Golfklubb på södra Gotland.  

Lilian Ljungberg – Web Designer

Lilian Ljungberg

Lilian är web designer, grafisk designer och social media-strateg. Hon har arbetat som web designer i 18 år och som grafisk designer i över 25 år.

Hon uppdaterar webben, skapar annonser, både print och digitalt samt sköter sociala media för XLNT Search och XLNT Talent. Läs mer på DigitalGuidance.se.

Eddie Erixon

Eddie Erixon

Eddie är en idrottskille som ansvarar för den löpande ekonomi samt bokslut för XLNT Search, XLNT Switzerland och XLNT Talent.

Eddie får varje investerad krona att växa med tre. Läs mer på moneybear.se