Kundreferenser

Peratech

Success with two hard-to-fill positions

Ulf Magnusson and the team at Xlnt Search AB are a hard-working, tenacious and detail oriented team. Ulf has helped us find two excellent people for hard-to-fill positions in a market where there are very many more jobs than candidates. I have no hesitation in recommending Xlnt’s services to anyone looking to fill roles in the software or embedded software marketplace.
Alex Baker, CTO Peratech Holdco Limited

Pronomic

Rekrytering, erfaren ingenjör till Teknik-  och Utvecklingsavdelningen

Efter att försökt själva så valde vi att ta professionell hjälp, där valet föll på XLNT Search som är specialiserade på Tech rekryteringar. Med sitt stora kontaktnät inom ingenjörsområdet hjälpte de oss att lösa denna rekrytering med framgång.
Samuel Pierre, Chef Produktutveckling, Pronomic


Airwatergreen

Rekrytering VD

Efter rekommendationer och mötet med XLNT Serch och Björn Bergström var jag övertygad om att vi hade hittat rätt rekryteringspartner. Med 20 års erfarenhet av att arbeta med teknikbolag och förstå vår verksamhet har resultatet av vår rekrytering av VD överträffat våra förväntningar
Björn Berg
Styrelseordförande, Airwatergren


Värderingsdata

Rekrytering produktchef och Customer Success Manager

XLNT har hjälpt till med att rekrytera en Produktchef och en Customer Success Manager till vårt kontor i Stockholm. Samarbetet med XLNT Search fungerade mycket smidigt. Vi är verksamma inom Fintech där det är svårt att hitta kompetent personal, men XLNT hittade flera strålande kandidater som väl uppfyllde kravprofilerna. Dessutom gick det otroligt fort, det tog bara 1 månad från att vi var överens tills kandidaterna hade skrivit på anställningskontraktet. Jag kan varmt rekommendera XLNT Search.
Mathias Olofsson, VD Värderingsdat