KUNDREFERENSER

Samuel Pierre, Chef Produktutveckling, Pronomic

Rekrytering, erfaren ingenjör till Teknik-  och Utvecklingsavdelningen
Vi försökte själva rekrytera denna kompetens men insåg svårigheten att hitta rätt kandidat. Då gick valet till NyTeknik rekrytering och Björn Bergström som senior rekryterare inom teknikbolag. Med sitt stora kontaktnät inom ingenjörsområdet hjälpte de oss att lösa denna rekrytering med framgång.

Samuel Pierre  
Chef Produktutveckling, Pronomic

Björn Berg, Styrelseordförande AirWaterGreen

Rekrytering VD
Efter rekommendationer och mötet med Björn Bergström var jag övertygad om att vi hade hittat rätt rekryteringspartner. Med 20 års erfarenhet av att arbeta med teknikbolag och förstå vår verksamhet har resultatet av vår rekrytering av VD överträffat våra förväntningar.

Björn Berg
Styrelseordförande, Airwatergren

Rekrytering, teknisk säljare
Jag har använt mig av XLNT i mitt tidigare bolag Nordic Edge (uppköpta sedan av McAfee) där vi rekryterade både produktchef, säljare och utvecklare med framgång inom området identitetshantering.

Som VD på Clavister hade vi behov av att rekrytera en teknisk säljare. Då jag hade goda erfarenheter av XLNT Search sedan tidigare blev valet enkelt. Med sitt stora engagemang, kompetens och kontaktnät inom området så löste man uppdraget på ett utmärkt sätt. Jag är mycket nöjd med XLNT Search arbete och kan varmt rekommendera dem för framtida uppdragsgivare.

Jim Carlsson VD Clavister
Svensk börsbolag inom Data/IT säkerhet

För mig var valet enkelt då jag tidigare varit kandidat till XLNT Search som hjälpte mig med jobb som systemutvecklare. Jag blev professionellt bemött som kandidat och XLNT höll mig hela tiden informerad om hur jag låg till i rekryteringsprocessen. Jag anlitade sedan XLNT när vi skulle rekrytera. Jag ville samarbeta med ett rekryteringsföretag som förstod vår bransch och som hade flera års erfarenhet från rekryteringar. Allt detta infriades av XLNT där vi har hittat en samarbetspartner for våra kommande rekryteringar.

Apu Hashim, Försäljningschef

Mikael Arndt, VD ARNDT’S Affärnätverk.

Att hitta rätt säljare är ett litet helvete för det blir nästan alltid fel. Att rekrytera via en headhunter kan bli bra men lika gärna en katastrof. Björn Bergström på XLNT Search är en superduktig kille som hittade Ragnhild Sicheritz, en blivande superstjärna i försäljning åt mig. Björn är en driven headhunter som sa att jag skulle slå till direkt för Ragnhild var redan på väg till ett annat företag. Björn har varit med länge och sett så många kollegor komma och gå i sin bransch.

Citat ur boken ”Vi samlar på affärskontakter” skriven av Mikael Arndts och Crister Fälldin.
Mikael Arndt, VD ARNDT’S Affärnätverk.

NYA SLUTFÖRDA REKRYTERINGAR

Objektvision • Rekrytering VD

Clavister • Rekrytering teknisk säljare

Logpoint • Rekrytering sälj/marknadskoordinator
• Rekrytering Presale Helsingfors • Rekrytering Presale Oslo

H&D Wireless • Rekrytering av 6 tjänster